Jak vznikl náš Medovník a Perníček?
Dlouho jsme spekulovali nad myšlenkou výroby našich ořechových krémů ze surovin, které lze získat u místních výrobců a ideálně v našem okolí našeho království na Plzeňsku. Tak jsme začali přemýšlet.
Vyrábět ořechový krém s příchutí lze pouze ze surovin, které jsou trvanlivé a hlavně mohou být skladovány o teplotách mezi 5 až 25°C. Tento požadavek nám výběr surovin výrazně omezil. Zkoušeli jsme mnoho surovin, prováděli jsme testování v našem nejbližším okolí a nakonec jsme zůstali právě u medu, který nám dodávají místní včelaři, a přepuštěného másla vyráběného také nedaleko od nás. :-)

A tak po dlouhém vývoji vznikla naše nová dobrota Medovník, na kterou jsme pyšní.
Dobře, dobře, ale co tedy ten Perníček?
Ten má stejný základ jako Medovník, jen jsme do něj jště přidali kakao dovezené z Peru a perníkové koření od lokálního dodavatele.
Diskuze (0)
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář