Doprava zdarma nad 1200 Kč

V čem spočívá naše poctivá výroba?

Výběr surovin

Suroviny, které používáme do našich oříškových krémů a granol pečlivě vybíráme a ochutnáváme. Dbáme na odběr surovin přímo od dodavatelů a vyhýbáme se tak překupníkům. Vždy pro vás chceme vybrat ty nejlepší, nejchutnější a hlavně nejčerstvější suroviny. Jde nám hlavně o výrobu poctivých, zdravých a chutných výrobků, proto vybíráme převážně jednodruhové suroviny a snažíme se vyhýbat potravinám obsahující velké množství konzervantů, barviv a sladidel. Do našich krémů a granol přidáváme čokolády se skvělým a jednoduchým složením dovážené přímo z Belgie, přepuštěné máslo bez laktózy a do granol ovesné vločky bez lepku. Při přijmu surovin dbáme na pečlivou kontrolu kvality surovin a neporušenost obalu.

Grem_logo (1 of 1)

Výběr obalového materiálu

Oříškové krémy si od nás koupíte pouze ve sklenicích a nenajdete u nás krémy v jednorázových plastových kapsičkách a tubách. Granoly a ořechy balíme do doypack sáčků, které jsou z recyklovatelného materiálu nebo z kraft papíru. Sáčky splňují nejvyšší standardy EU pro styk s potravinami. Etikety, které lepíme na sklenice a doypack sáčky jsou papírové. Všechny naše produkty balíme a odesíláme v kartonových krabicích a oříškové krémy balíme do výřezů z kartonu a nepoužíváme žádné polystyrenové výplně nebo bublinkové fólie.

Výroba

Všechny ořechy si sami pražíme a dbáme na to, aby pražení probíhalo delší dobu za ideální teploty - šetrně k surovinám, než za vyšších teplot na úkor kratší doby a nešetrnosti k surovinám. Takto upražené ořechy necháme vychladnout a následně je zpracováváme (meleme/drtíme) na oříškový krém. Tyto krémy plníme ihned do skleniček nebo je dále smícháme s dalšími surovinami pro vznik ochucených krémů. Nejčastěji s čokoládami dovezeními přímo od výrobce z Belgie, přepuštěným máslem bez laktózy, kokosem nebo medem.

U granol využíváme naše oříškové krémy a proces výroby je zde poměrně jednodušší. Veškeré suroviny smícháme v nerezové míse, zkontrolujeme zda se vše dobře "spojilo" a pak už ručně plníme plechy a jdeme zapékat. Granoly rafaelo a slaný karamel po vyndání z pece ještě obalujeme v čokoládě. 

 Výroba